Butikslokal, Arsenalsgatan 6, Centrum, Göteborg

  • 68 m²
  • 5 667 - 22 667 kr/mån

Butiks- eller kontorslokal med Göteborg som utsikt


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 68 m²
Adress Arsenalsgatan 6
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41953777
Områdeshyra 5 667 - 22 667 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Arsenalsgatan 6 och denna fastighet med anrik arkitektur från 1910. Här erbjuds en unik lokal på toppen av Kungshöjd med gångavstånd till innerstadens bästa restauranger och caféer. I Kungshöjd har du närhet till allt, vare sig det handlar om serviceutbud, restauranger eller kommunikation. Med entré i söderläge skapas ett otroligt ljusinsläpp som bjuder in till en välkomnande entré.

Övrigt

På Arsenalsgatan har du närhet till service-utbud i alla riktningar. Ett stenkast från Arsenalsgatan ned mot Rosenlund finns ett stort utbud av aktiviteter och upplevelser, allt från restauranger och caféer till biljard och boule. Rör du dig istället mot centrum och Domkyrkan finner du mängder av restauranger och butiker. 

 

På bekvämt gångavstånd har du knutpunkten Stenpiren med goda kommunikationer via båt, buss och spårvagn. En trappa ned tar dig till Grönsakstorget för vidare spårvagnstrafik. Parkeringsmöjlighet finns i området.

Förutom en fantastisk utsikt som sträcker sig från centrum i öst till Järntorget är området också lugnt och stillsamt. Bebyggelsen av Kungshöjd består mestadels av bostadskvarter med några butikslokaler i bottenplan. 

Visste du att vid Kungshöjds nordvästra del ligger Göteborgs bäst bevarade del av den förra stadsmuren? Delar av stadsmuren finns fortfarande kvar än idag.


Karta


Bilder på lokalen