Kontorshotell, Aniaraplatsen 4, Sollentuna Centrum, Sollentuna

  • 9–31 m²
  • Omgående

Välkommen till Fastoffice Sollentuna!


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 9–31 m²
Adress Aniaraplatsen 4
Område Sollentuna Centrum
Kommun Sollentuna kommun
Hiss Nej
Våning 3
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41953585
Bifogade filer

Beskrivning

Vi vet att arbetsplatsen är så mycket mer än bara en plats för arbete. Det är den trygga arenan där du och dina kollegor umgås, bygger relationer och lär av varandra – en plats för välmående och gemenskap.

Vi erbjuder flexibla coworking ytor anpassande efter era specifika önskemål till attraktiva priser med moderna avtalsvillkor. Tillsammans hittar vi en skräddarsydd kontoslösning som ger er utrymme att växa och utvecklas framåt.

Fastoffice Flex - 2 990 kr/mån ex moms
- Mobil Access till alla våra anläggningar
- WIFI
- Kaffemaskin
- Skrivare
- Konferensrum
- Gym
- Möblerade arbetsytor

Kontorsrum
- Small - 1 person
- Medium - 2 personer
- Large – 3 personer och uppåt
- Mobil access
- Möblerade kontor
- Postbox
- Städning av gemensamhetsytor
- Fastoffice Flex

Small - 5 990 kr/mån ex moms
Medium - 7 990 kr/mån ex moms
Large - Kontakta oss för prisinformation


Felix Thorell - 08-562 517 51

Omgivning

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen med att tillföra nya företag och nya bostäder. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat.

Kommunikationer

Goda kumminkationer via pendeltåget med Sollentuna station i direkt anslutning till fastigheten. Även flertalet busslinjer tar dig till fastigheten, Buss 179 trafikerar sträckas Kista Centrum- till Solletuna Centrum. Den finns även bussar som ar som trafikerar sträckan österut mot Täby och Danderyd, bland annat buss 627

Service

I området finns ett utmärkt serviceutbud. Sollentuna Centrum erbjuder 115 butiker med varierande utbud. I centrumet finns företag som Clas Ohlson, H&M, Espresso House, Gateau, Ica, Olearys mfl etablerade. I närheten finns även grönområde, motionshall och simhall.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen