Lagerlokal, Andréegatan 13, Göteborg, Göteborg

  • 140 m²
  • 5 250 - 8 750 kr/mån

Attraktiv lagerlokal i hjärtat av Linnéstaden.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 140 m²
Adress Andréegatan 13
Område Göteborg
Objektsnummer 41906543
Områdeshyra 5 250 - 8 750 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år

Beskrivning

Prisvärd lagerlokal om 140 kvm med guldläge i Linnéstaden. Fastigheten är belägen intill Oskarsleden mittemot Stena Terminalen. Avfart och påfart direkt till leden vid lastbryggan.

Närhet till all tänkbar service i form av restauranger, butiker och närvård. Bra anslutning till kollektivtrafik via hållplatserna Järntorget och Masthugget som trafikeras av flertalet spårvagnar och bussar.

Lokalen får endast användas som lager.

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. I området finns de fina parkerna Slottsskogen och Botaniska trädgården, och vidare finns ett brett utbud av småbutiker och restauranger.

Strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt. Avenyn, Göteborgs paradgata, länkar samman Göteborgs sprudlande centrum med mötesplatsen Korsvägen. Ett par minuters promenad bort finns alltså ett brett utbud av restauranger, butiker och service via exempelvis Svenska Mässan, Göteborgs evenemangsstråk samt Inom Vallgraven. På Avenyn hittar du nutida kontor i såväl äldre charmiga fastigheter som i nyuppförda moderna hus.

Göteborgs Stad arbetar i nuläget med en upprustning av gaturummet i form av nya mötesplatser, plantering, ökad tillgänglighet och belysning. Arbetet väntas stå klart 2020, lagom till Jubileumsåret 2021.

Avenyn är lättillgängligt via buss, spårvagn och flygbuss och har, trots sitt centrala läge, goda parkeringsmöjligheter vid bland annat Heden och parkeringshus. Stämningsfulla och inspirerande miljöer. Detta är en innerstadsdel. Här hittar ni även de fina parkerna Slottskogen och Botaniska trädgården. Detta är de gamla delarna av Göteborg, här hittar ni äldre byggnader ihop med nybyggt. På Linnégatan finns många småbutiker och restauranger.


Bilder på lokalen