Butikslokal, Altfiolgatan 60, Frölunda, Västra Frölunda

  • 190 - 405 m²
  • Enligt överenskommelse.

Nu finns en möjlighet att hyra en egen fastighet i lugna och naturnära Grimmered. Totalt ca 400 kvm fördelat på 215 kvm kontor på övervåningen med en takhöjd på 3,3 meter och 190 kvm förråd/lager i entreplan. Markport finns. Idag är det en rumsindelning planlösning, ca 5 större rum. 1 konferensrum och stort pentry med matplats. toalett, RWC samt omklädningsrum. gott om Förrådsytor och arkivering. 7 -8 p platser framför fastigheten, varav 2 elladdplatser. Det finns möjlighet att anpassa lokal...


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Lagerlokal / Utställning / mässa
Total yta 190 - 405 m²
Adress Altfiolgatan 60
Område Frölunda
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1955
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41831262

Beskrivning

Nu finns en möjlighet att hyra en egen fastighet i lugna och naturnära Grimmered. Totalt ca 400 kvm fördelat på 215 kvm kontor på övervåningen med en takhöjd på 3,3 meter och 190 kvm förråd/lager i entreplan. Markport finns.

Idag är det en rumsindelning planlösning, ca 5 större rum. 1 konferensrum och stort pentry med matplats. toalett, RWC samt omklädningsrum. gott om Förrådsytor och arkivering.

7 -8 p platser framför fastigheten, varav 2 elladdplatser.

Det finns möjlighet att anpassa lokalen till Er verksamhet om så önskas.
måste ses

Omgivning

Nära till Frölunda Torg, Ruddalens idrottsanläggning, Bostäder och lättindustri

Kommunikationer

promenadavstånd till Frölunda Torgs resecentrum. annars stannar buss i området

Parkering

7 p platser i anslutning till fastigheten

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen