Kontor, Agnesfridsvägen 113A, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 462–1 535 m²

Ljusa moderna kontor med bra parkering, lunchrestaurang och goda kommunikationer. 435-1535 kvm, lämpliga för öppna landskap eller enskilda rum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 462–1 535 m²
Adress Agnesfridsvägen 113A
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41870100

Beskrivning

Välkommen till denna fina lokal fördelad på två plan i en representativ kontorsfastighet nära Jägersro Center i Malmö. En generös entré, egen lunchrestaurang och hörsal i bottenplan är några av mervärdena i fastigheten.

Här finns möjlighet att hyra kontor för mellan 25-90 arbetsplatser. De lediga ytorna är 462 respektive 1073 kvm, eller hela ytan om totalt 1535 kvm. Nuvarande planlösning består av öppna ytor i kombination med ett flertal enskilda rum, men kan enkelt anpassas till en ännu mer öppen och luftig planlösning. En interntrappa förbinder de båda våningsplanen. Vid behov finns det förrådsutrymme att hyra till i källarplan.

Skyltmöjligheterna är utmärkta och det finns parkering i direkt anslutning till fastigheten. På när gångavstånd finns det goda bussförbindelser och ett stort utbud av handel och service.

Andra hyresgäster i huset förutom lunchrestaurangen Kiels Kök är Securitas och Skånska Dagbladet.

Omgivning

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Kommunikationer

Bra förbindelser till både Yttre och Inre ringlederna, samt E65. Det tar ca 10 minuter att nå centrala Malmö med bil. Bussförbindelse inom gångavstånd på Jägersrovägen.

Service

Lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Från fastigheten är det endast någon minuts bilfärd till Jägersro Center där du finner lunchrestauranger, butiker och service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen