Produktionslokal, Adress:, Bergsviken, Tallheden, Piteå

  • 235 m²

Industrilokal i Bergsviken Industrilokal med praktisk planlösning om totalt 235m2 fördelat på verkstad, förråd och fikarum finns tillgänglig på området Tallheden i Bergsviken. Lokalen har en eldrivenport med höjd på ca. 4 meter och en travers med 5 tons kapacitet. Parkering finns direkt utanför lokalen och uteytan är inhägnad med grind som kan låsas. Området Tallheden ligger lättillgängligt i Bergsviken. Det finns 7 industribyggnader och denna lokal tillhör hus nr 5 som ligger närmast det nya...


Lokaltyp Produktionslokal
Total yta 235 m²
Adress Adress:
Område Bergsviken, Tallheden
Objektsnummer 41920147

Beskrivning

Industrilokal i Bergsviken

Industrilokal med praktisk planlösning om totalt 235m2 fördelat på verkstad, förråd och fikarum finns tillgänglig på området Tallheden i Bergsviken. Lokalen har en eldriven port med höjd på ca. 4 meter och en travers med 5 tons kapacitet. Parkering finns direkt utanför lokalen och uteytan är inhägnad med grind som kan låsas.

Området Tallheden ligger lättillgängligt i Bergsviken. Det finns 7 industribyggnader och denna lokal tillhör hus nr 5 som ligger närmast det nya bostadsområdet Ljungheden där nya villatomter och ett flerbostadshus ska anläggas med planerad försäljningsstart 2020.

I hus 5 hyr även What a Print Partner, Lindqvist Montage, Lundströms Maskinteknik och Gluetec AB. På området finns även S.T.a.R Gym & Crossfit, Hotell Sport & Rest, Hundvis Hundskola AB och Miljö- och Företagskonsulten AB bland andra.

Parkering finns direkt utanför lokalen på asfalterad uteyta. Skyltmöjlighet finns på husets fasad.

Intresserad? Hör av dig så bokar vi in ett möte och visning av lokalen!


Karta


Bilder på lokalen