Kontor, Adolfsbergsvägen 31, Mariehäll, Bromma

Castellum Shopping (50 m) Kommunikation (220 m) Restaurang (57 m) Friskvård (145 m) Grönområde (455 m) Bilservice (277 m)

Trevligt kontor med flexibel planlösning

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 355 m²
Adress Adolfsbergsvägen 31
Område Mariehäll
Våning 2
Objektsnr 41865770
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Trevligt kontor med flexibel planlösning

Kommunikationer

Ca 300 m till Tvärbanan samt ca 12 min gångavstånd till tunnelbana och tåg i Sundbybergs C

Planlösning

Detta kontor passar utmärkt för en öppen kontorslösning med ca 26 arbetsplatser alternativt en kombination av öppen planlösning och rum med ca 19 arbetsplatser.
Kommer du med bil parkerar du i fastighetens varmgarage eller på områdets uteplatser.
Tvärbanan stannar i området och det är promenadavstånd till Bromma Blocks och Sundbybergs C där finns gott om service samt flertalet lunchställen.

Service

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde.

Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. Nyöppnade restaurangen Bromma@kök är ett bra bevis på det. Ni hittar även ett Nordic Wellnes gym i området.

I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Castellum