Kontor, Adolfsbergsvägen 29, Mariehäll, Bromma

Castellum Shopping (50 m) Restaurang (57 m) Friskvård (56 m) Kommunikation (220 m) Grönområde (455 m) Bilservice (273 m)

Litet kontor i trevliga Mariehäll

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 131 m²
Adress Adolfsbergsvägen 29
Område Mariehäll
Våning 4
Objektsnr 41849756
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Litet kontor i trevliga Mariehäll

Planlösning

Denna kontorslokal passar utmärkt för företaget som är ute efter ett lite mindre kontor. Ett klassiskt rumsindelat kontor med en bred korridor som skapar rymd och trevliga ytor för spontanmöten. Här finns även ett konferensrum för upp till 8 personer. Det trevliga pentryt ger möjlighet för lunch- och fikapauser för dig och dina kollegor.

Service

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde.

Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder. Nyöppnade restaurangen Bromma@kök är ett bra bevis på det. Ni hittar även ett Nordic Wellnes gym i området.

I närheten ligger Bromma Blocks med drygt 70 butiker, restauranger och caféer, träningscenter, bankomat, post samt hotell och konferens lättillgängligt. Hela Sundbybergs centrum utbud av närservice ligger också bara ett par minuters promenad bort.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Castellum