Kontor, Adelgatan 2, Centrum, Malmö

  • 199 m²

Var med och forma denna vackra lokal om 199 kvm. Lokalen är belägen på tredje våningen i en tidstypisk sekelskiftesfastighet med detaljer såsom generös takhöjd, stuckaturer mm. Den skiss vi presenterar här möjliggör 12 arbetsplatser, två mötesrum samt ett fint pentry med lounge. Självklart finns finns det andra lösningar om inte detta passar er verksamhet. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal f...


Lokaltyp Kontor
Total yta 199 m²
Adress Adelgatan 2
Område Centrum
Objektsnummer 41855122

Beskrivning

Var med och forma denna vackra lokal om 199 kvm. Lokalen är belägen på tredje våningen i en tidstypisk sekelskiftesfastighet med detaljer såsom generös takhöjd, stuckaturer mm.

Den skiss vi presenterar här möjliggör 12 arbetsplatser, två mötesrum samt ett fint pentry med lounge. Självklart finns finns det andra lösningar om inte detta passar er verksamhet.

Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet.

För en virtuell visning av olika lokaler i fastigheten följ länken:
https://youtu.be/3kDWgeIoa78

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.


Bilder på lokalen