Kontor, Adelgatan 2, Centrum, Malmö

Newsec Restaurang (12 m) Friskvård (25 m) Shopping (27 m) Uttagsautomat (120 m) Bank (126 m) Bilservice (138 m) Parkering (147 m) Kommunikation (204 m) Grönområde (291 m) Bränslestation (292 m) Kemtvätt (302 m) Postkontor (326 m)

Nu har vi nöjet att erbjuda en kontorslokal på vackra Adelgatan alldeles i närheten av centralen. Läget är optimalt både vad gäller kommunikationer och utbud av allt tänkbar service i absolut närhet.Kontoret erbjuder i dagsläget enskilda arbetsrum och några mötesrum, men går att anpassas till ett mer öppet kontorslandskap för den som önskar. Fastighetens byggår bjuder på tidsensliga detaljer såsom stuckaturer och generös takhöjd. I kombination med moderna teknik får därför ett mycket fint oc...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 199 m²
Adress Adelgatan 2
Område Centrum
Objektsnr 41855122
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu har vi nöjet att erbjuda en kontorslokal på vackra Adelgatan alldeles i närheten av centralen. Läget är optimalt både vad gäller kommunikationer och utbud av allt tänkbar service i absolut närhet.

Kontoret erbjuder i dagsläget enskilda arbetsrum och några mötesrum, men går att anpassas till ett mer öppet kontorslandskap för den som önskar.

Fastighetens byggår bjuder på tidsensliga detaljer såsom stuckaturer och generös takhöjd. I kombination med moderna teknik får därför ett mycket fint och välfungerande kontor.

Vi reserverar oss för att att eventuella skillnader i illustrationsbilderna kan förekomma mot det slutliga utförandet.

Varmt välkommen att boka visning!

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftessfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.

Parkering

Parkeringhus i fastigheten mittemot.

Adelgatan 2, Centrum

Välkommen till en renoverad kontorslokal i som ligger absolu...

Visad

Göran Olsgatan 1, Centrum

Nu har vi nöjet att erbjuda en kontorslokal på vackra Adelga...

Visad

Göran Olsgatan 1, Centrum

På bästa CBD läge med Malmö Centralstation runt knuten ligge...

Visad

Göran Olsgatan 1, Centrum

Endast ett stenkast från Centralstationen finns det möjlighe...

Visad