Kontor, Adelgatan 1, Centrum, Malmö

  • 293 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 293 m²
Adress Adelgatan 1
Område Centrum
Publicerad 2023-09-22
Kommun Malmö kommun
Byggår 1974
Renoveringsår 2013
Objektsnummer 41800608

Beskrivning

På Bruksgatan 1 har vi en trevlig lokal i bottenplan med god exponering då det är ett stort flöde förbipasserande på väg till- och från Centralstationen. Lokalen har egen entré direkt från gatan och kan med fördel kombineras som kontor och showroom. Har ni en besöksintensiv verksamhet är detta perfekta stället för dig. Idag är det en blandad planlösning med en mix av rum och öppna ytor, men det finns goda möjligheter att anpassa lokalerna efter era behov. Malmö Centralstation ligger precis runt hörnet och på 3 minuter är du på Lilla Torg och kan avnjuta lunch eller en AW efter jobbet. I fastigheten finns parkeringsmöjligheter för medarbetarna. Välkommen att kontakta oss för visning!

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 20 minuter Gustav Adolfs Torg - 10 minuter Stortorget - 5 minuter Centralstationen - 5 minuter För information om buss- och tågtidtabeller finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Parkeringsplatserna i parkeringshuset på Adelgatan administreras sedan 1 juli 2022 av Apcoa Parkering Sverige AB.  Parkering fungerar för bilar under 2 meter. Garaget är utrustat med ett antal laddplatser för elbilar. Kunder måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se. Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se, på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida .

Service

Fastigheten ligger mitt i centrum med tillgång till hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service. Närheten till Centralstationen/Citytunneln gör att man mycket lätt kan ta sig till och från kontoret med buss och tåg.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen