Kontor, Adelgatan 1, Centrum, Malmö

  • 293 m²

På Bruksgatan 1 har vi en trevlig lokal i bottenplan med god exponering då det är ett stort flöde förbipasseranade på väg till- och från Centralstationen. Lokalen har egen entré direkt från gatan och ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 293 m²
Adress Adelgatan 1
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1974
Renoveringsår 2013
Objektsnummer 41800608

Beskrivning

På Bruksgatan 1 har vi en trevlig lokal i bottenplan med god exponering då det är ett stort flöde förbipasseranade på väg till- och från Centralstationen. Lokalen har egen entré direkt från gatan och kan med fördel kombineras som kontor och showroom.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 20 minuter Gustav Adolfs Torg - 10 minuter Stortorget - 5 minuter Centralstationen - 5 minuter För information om buss- och tågtidtabeller finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Parkeringsplatserna i parkeringshuset på Adelgatan administreras sedan 1 januari 2020 av Parkering Malmö. Områdesbeteckningen för detta parkeringshus är Område 843001 Adelgatan 1.   Parkering fungerar för bilar under 2 meter. Garaget är utrustat med ett antal laddplatser för elbilar. Nya kunder kontaktar Parkering Malmös Kundcenter på 040-605 69 80 eller kundcenter@pmalmo.se för att hyra parkeringsplats. Mer information finns även på deras hemsida . Om du redan hyr plats och vill utöka antalet platser kan du kontakta Vasakronan@pmalmo.se.

Service

Fastigheten ligger mitt i centrum med tillgång till hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service. Närheten till Centralstationen/Citytunneln gör att man mycket lätt kan ta sig till och från kontoret med buss och tåg.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen