Kontor, Fabriksgatan 7, Gårda, Göteborg

  • 360 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 51 000 - 84 000 kr/mån

Kontorslokal på 360 kvm med kontorsrum i varierad storlek, konferensrum, två toaletter och pentry i mitten av lokalen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 360 m²
Adress Fabriksgatan 7
Område Gårda
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41823003
Områdeshyra 51 000 - 84 000 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal på 360 kvm. Lokalen är blandad och består av 8 kontorsrum i varierad storlek, ett konferensrum, två förråd, ett serverrum samt pentry och toalett i mitten av lokalen. Lokalen har dessutom ett härligt ljusinsläpp!

Omgivning

Här sitter du med närhet ut på lederna samtidigt som du kommer snabbt in till citykärnan. Det är smidigt med kollektivtrafik och det finns gott om lunchrestauranger i området. Omgivningen bjuder också på lite grönska och vatten längs med ån samt Ullevi!

Kommunikationer

På andra sidan ån finns hållplatsen Ullevi Södra och Ullevi Norra, dit buss och spårvagn går. Härifrån tar du dig också supersnabbt ut på Kungsbackaleden!

Planlösning

Kontorsrum i varierad storlek.

Parkering

Garageplats finns att hyra. Bra med parkeringsmöjligheter i området

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen