Kontor, Virdings allé 32 B, Uppsala Business Park, Uppsala

  • 400 m²

Coworking i Uppsala Business Park


Lokaltyp Kontor
Total yta 400 m²
Adress Virdings allé 32 B
Område Uppsala Business Park
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41948898
Bifogade filer

Beskrivning

I Uppsala Business Park Cowork sitter du i hjärtat av nätverket tillsammans med start-ups, konsulter, småföretag och stora bolag som alla har samma mål. kontakta oss för mer information.

Övrigt

Cowork är ett medlemskap med tillgång till en fysisk aktivitetsbaserad miljö i kärnan av parken. Wifi, skrivare och kaffe ingår. I Cowork finns bokningsbara små digitala och analoga mötesrum och en större eventyta. Har du behöv av större möteslokaler finns konferensverksamhet vägg i vägg där våra Cowork-kunder har förmånliga priser.

Välkommen till Uppsala Business Park, en central del i Stockholm/Uppsala klustret för näringslivet inom Life Science i Sverige. Uppsala Business Park har ett strategiskt och lättillgängligt läge för att driva utveckling och nå resultat, en expansiv stadsdel med fokus på att få verksamheter att växa tillsammans. Här kan du samla hela din verksamhet och hyra effektiva produktionslokaler med anslutning till labbmiljöer, kontor och gemensamma mötesplatser. Som hyresgäst får du också tillgång till det tjänsteutbud och den logistik som erbjuds inom Uppsala Business Park.

Kontorslokalen i Uppsala Business Park är beläget i direkt anslutning till E4:an. Vid den södra sidan av området finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till området. 


Karta


Bilder på lokalen