Lagerlokal, Vasagatan 3., Tranås, Tranås

  • 275 m²
  • Enligt överenskommelse.

Flexibel produktions- och lager lokal i markplan med bra takhöjd och mindre kontorsrum.


Lokaltyper Lagerlokal / Produktionslokal
Total yta 275 m²
Adress Vasagatan 3.
Område Tranås
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41874217
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen om 275 kvm passar utmärkt som både lager -och produktionslokal då den i stora delar har en takhöjd på ca 5,5 meter Loklalen är även utrustad med 3-4 mindre kontorsrum, passar därför perfekt till det företag som vill ha produktion/lager och kontor i samma lokal.

I Hackspettens företagscenter har man dessutom tillgång till gemensamhetsutrymmen som konferensrum, fikarum, bastu & relax.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt i Tranås med närhet till natur i form av promenadstråk och vatten. det närliggande området är blandat med kontor, bostäder och butikslokaler vilket skapar ett levande närområde.

Kommunikationer

Östgötapendeln tar dig till Linköping på cirka 30 minuter, samt till Norrköping på knappt en timme. Tranås station ligger endast på 15 minuters promenadavstånd. Staden har goda bussförbindelser inne i stadskärnan samt kommunikationer med närliggande städer. Närmsta hållplats till fastigheten är "Tranås Träffen" som trafikeras av sju busslinjer och ligger cirka 50 meter från entrén.

Service

Promenadavstånd till centrum med stort utbud av butiker och lunchrestauranger.
Runt hörnet från fastigheten finns en mataffär samt flertalet restauranger.
Ett flertal hotell finns inom 500 meter från fastigheten för övernattningar.

Övrigt

Fastigheten ligger i centrala Tranås med bra kommunikationer till riksväg 32 i väst och riksväg 131 i öst. Nära läge till diverse matbutiker, restauranger och servicebutiker.


Bilder på lokalen