Kontor, Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 113 750 - 348 500 kr/mån
Skandia Fastigheter Friskvård (0 m) Shopping (70 m) Restaurang (89 m) Kommunikation (110 m) Uttagsautomat (218 m) Bank (230 m) Grönområde (234 m) Parkering (320 m) Kemtvätt (337 m)

Enastående kontor med vy över hela Malmö och Öresund blir tillgängligt i Glashuset vid Masttorget Vi har nu den stora förmånen att kunna erbjuda helt unika och moderna kontorslokaler på plan 7 i vårvälkända byggnad Glashuset i stadsdelen Masthusen i Västra Hamnen. Den karaktäristiska glasfasaden från golv till tak kombinerad med dryga fyra meter i takhöjd skapar en ljus och luftig atomsfär med oslagbar utsikt i fyra väderstreck över land och hav. Ytskikt, material, teknik och klimat håller myc...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 700 - 1 640 m²
Adress Västra Varvsgatan 19
Område Västra Hamnen
Objektsnr 41865774
Lokalguidens estimerade områdeshyra
113 750 - 348 500 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Enastående kontor med vy över hela Malmö och Öresund blir tillgängligt i Glashuset vid Masttorget

Vi har nu den stora förmånen att kunna erbjuda helt unika och moderna kontorslokaler på plan 7 i vår välkända byggnad Glashuset i stadsdelen Masthusen i Västra Hamnen. Den karaktäristiska glasfasaden från golv till tak kombinerad med dryga fyra meter i takhöjd skapar en ljus och luftig atomsfär med oslagbar utsikt i fyra väderstreck över land och hav. Ytskikt, material, teknik och klimat håller mycket god standard. Lokalen erbjuder goda möjligheter för arbete i öppet landskap, men kan även kompletteras med ytterligare rum vid behov. För den som önskar arbeta aktivitetsbaserat finns bra förutsättningar för att möblera efter det. Då lokalen har installationsgolv kan den lätt möbleras och möbleras om med tanke på nätverk, el, ventilation mm. Lokalen är delbar i mindre enheter. Vill du ge såväl medarbetare som kunder en upplevelse utöver det vanliga är det här kontoret du söker. Välkommen till ett av Malmös bästa kontor i en unik och kreativ miljö!

Masthusen ligger mitt i hjärtat av Västra Hamnen och fastigheten Bilen 22 består av fyra olika byggnader inom Masthusen som alla ligger i anslutning till Masttorget. Glashuset på Västra Varvsgatan 19 är ett modernt och unikt kontorshus. Masttorget 6 är ett nygbyggt kontorshus som vetter mot torget. Stora Varvsgatan 17 inrymmer Ica Maxi och Västra Varvsgatan 28 är ett P-hus. Alla ligger strax intill strandpromenaden vid Bo-01 och de vackra omgivningarna där. Vid Masttorget hittar du all service.


Här finns ett flertal restauranger och kaféer av olika karaktär, enkla snabblunchställen såväl som restauranger för affärsluncher och ekologiska alternativ. Strandpromenaden ger en känsla av betydligt sydligare breddgrader med sina många uteserveringar och fina badmöjligheter. Masttorget är hela Västra Hamnens stadsdelstorg där dagliga ärenden lätt kan uträttas. Här finns Apoteket, Systembolaget och ICA Maxi som även erbjuder posttjänster. Hotell och konferenslokaler finns i området.

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn. I området finns både bilpool och hyrcykelsystem.
-

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Kontor eller showroom i i välkända Glashuset granne med Tors...

Visad

Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen

Lokaler för kontor, utbildning eller showroom i i välkända G...

Visad

Mastgränd 12-14, Västra Hamnen

Bokal - bostad och lokal i ett där du kan starta upp din ver...

Visad

Masttorget 6, Västra Hamnen

Hyr kontor i Masthusen, i hjärtat av Västra hamnen I hållba...

Visad