Butikslokal, Västgötagatan 16, Katrineholm, Katrineholm

  • 3 000 - 8 000 m²
  • Enligt överenskommelse.

Lager,- produktion- och kontorssytor i Katrineholm.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 3 000 - 8 000 m²
Adress Västgötagatan 16
Område Katrineholm
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41853452

Beskrivning

På Västgötagatan, strax utanför Katrineholms centrum erbjuder vi nu spännande och flexibla lokaler om ca 8 000 kvm.
Ytorna, som håller en mycket hög standard, är uppdelade på ca 3000 kvm lager och ca 5000 kvm kombinerad produktion,- lager- och kontorsyta. Takhöjden är genomgående ca 4,2 m till balk.
Till lagerdelen finns 5 st portar, 4 st med lastkaj och vädertätning och 1 st markport. Alla med måtten H: 3,5 m x B: 3 m.
Till produktionsdelen finns i dagsläget en port med måtten H:4m x B:4,2m.
Lokalen är väldigt anpassningsbar och fungerar utmärkt som såväl butik, lager eller produktionslokal.
I anslutande lokaler finns ytterligare kontorsytor att tilläggshyra.
Populär lunchrestaurang finns i samma fastighet.
Parkeringsplatser finns på fastighetens mark.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt belägen i ett bostadsområde tillsammans med ett antal andra kontors- och lagerfastigheter endast några minuter från riksväg 57.

Kommunikationer

Från Katrineholms Centralstation går busslinje 1 till fastigheten, med hållplats "Upplandsgatan", som är belägen utanför entrén. Bussresan tar cirka 4 minuter och trafikeras en gång i timmen. Busslinje 730 går även den från centralstationen och stannar vid busshållaplats "Katrineholms Kyrkogård". Fortsätt därifrån i bussens färdriktning cirka 500 meter.

SJ Regionaltåg trafikerar staden och från Göteborg är restiden 2 timmar, från Stockholm drygt en timme, från Eskilstuna 52 minuter och från Norrköping 25 minuter.

Service

Med ett gångavstånd på 15 minuter till centrala Katrineholm finns det ett brett utbud av shopping, restauranger och servicebutiker. I närområdet finns även träningsanläggningen Backavallen med löparbanor samt ett intilliggande gym.

Övrigt

Katrineholm är en stad med goda kommunikationer i alla vädersträck och har cirka 33 000 invånare. Med ett flertal sjöar nära stadens centrum samt många grönområden är Katrineholm ett Mecka för naturliv.


Bilder på lokalen