Kontor, Vädursgatan 5, Centrum, Göteborg

  • 360 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 51 000 - 84 000 kr/mån

Modernt kontor i Gårda


Lokaltyp Kontor
Total yta 360 m²
Adress Vädursgatan 5
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41860590
Områdeshyra 51 000 - 84 000 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

I vår fastighet på Vädursgatan 5 erbjuder vi nu en ljus och fin lokal i bästa skick. Här fördelar sig ytorna i enskilda kontorsrum i varierande storlek samt konferensrum och trevligt pentry - och pausrum.

Här är det bara att flytta in.

Välkommen att kontakta mig för visning.

Omgivning

Service och butiker

Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns sedan Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Och Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter.

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen