Kontor, Tegnérgatan 35, CITY, Stockholm

  • 47 m²
  • Omgående eller enl. ök.

Smakfullt nyrenoverat hörnkontor i 1800-tals hus med välbevarad gammaldags prägel vid Tegnérlunden och den mysiga delen av Drottninggatan.


Lokaltyp Kontor
Total yta 47 m²
Adress Tegnérgatan 35
Område CITY
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1898
Hiss Ja
Tillträde Omgående eller enl. ök.
Objektsnummer 41942411

Beskrivning

Lokalarean disponeras två rum, hall och wc. Det ena rummet är ett rymligt hörnrum med plats för 2-3 arbetsplatser. I det andra rummet kan med fördel nyttjas som mötesrum kombinerat med mat- och fikarum och här finns det helt nyinstallerade pentryt med diskmaskin. Wcn är lyxigt renoverad med klinker, kakel och mosaik på väggar och golv samt nyinstallerad dusch. Den generösa takhöjden och de höga ger fönstren en härlig känsla av ljus och rymd – här kommer du definitivt att trivas! Ventilation: Mekanisk frånluft. Lokalen inger en härlig atmosfär med väl bevarade snickerier från byggnadsåren så som stuckaturer, takrosetter, spegeldörrar, höga golvsocklar och vackra höga fönster samtidigt som allt är fräscht, nymålat och nyslipad fiskbensparkett.

Säkerhet: Lokalen har gallergrind framför entrédörren.

Bredband: ComHem finns anslutet till fastigheten och även Stokab vilket gör det möjligt att använda fiberoptiskt nätverk samt välja bredbandsleverantör.

Omgivning

Här får medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av pulsen som finns alldeles utanför dörren. Förutom Drottninggatans myllrande folkliv runt hörnet finns stillheten i parkerna Tegnérlunden och Observatorie-lunden inpå knuten. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 300 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där pendeltåg och ett stort antal busslinjer passerar. Det tar ca 10 minuter att gå till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.

Service

Gångavstånd till hela citys serviceutbud såsom exempelvis Drottninggatan som erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter. I lokalens närhet finns ett rikligt utbud av restauranger, caféer med mera.

Övrigt

ÖVRIGT:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen