Kontor, Tagenevägen 34, Hisings Kärra, Göteborg

  • 80 - 124 m²
  • 6 667 - 17 567 kr/mån

Ljus kontorslokal om 124 kvm med blandad planlösning i Hisings Kärra, ett stenkast från Bäckebols Köpcentrum.


Lokaltyp Kontor
Total yta 80 - 124 m²
Adress Tagenevägen 34
Område Hisings Kärra
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41907207
Områdeshyra 6 667 - 17 567 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Ljus och trevlig kontorslokal om 80-124 kvm i Hisings Kärra. I lokalen samsas rumsindelade cellkontor med ett öppet kontorslandskap. Lokalen har två trapphus vilket möjliggör en enkel uppdelning av lokalen, för exempelvis två olika avdelningar inom samma verksamhet. Planlösningen går att förändra och anpassa enligt önskemål och behov.

Kungälvsleden finns precis utanför och vidare finns parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Direkt närhet till Bäckebols Köpcentrum med ett stort utbud av service, butiker och restauranger.

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Kärra är goda och med kollektivtrafiken når du området med flertalet bussar, bland annat nummer 40 och 43 samt snabbussen 142.

Service

I Kärras centrum är den kommersiella servicen bra då det finns både bankkontor, apotek och dagligvarubutikerBilder på lokalen