Kontor, Sjöhagsvägen 3, Sjöhagen, Västerås

  • 472 m²

Ett kontorsläge med fantastisk utsikt över Mälaren


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 472 m²
Adress Sjöhagsvägen 3
Område Sjöhagen
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41945355
Bifogade filer

Beskrivning

Kontor med utsikter över Mälaren från våning 8 är denna lokal fantastik för att öka välmående hos era anställda. Boka in en visning så tar vi er på en tur.

Övrigt

Sjöhagen är beläget intill Lögastrand som är Västerås attraktiva citybeach. Här finns också det nybyggda badhuset. Sjöhagen har några av Västerås finaste restauranger alldeles invid Mälaren. Här har Klövern fastigheterna: Mälarhuset, Icander, Västerås 2:5 och Stensborg företagshotell.

Planlösningen består i dagsläget av både rumsindelning och öppna ytor men kan anpassas till det ni önskar. Bilden visar en digital styling av lokalen. 

Klövern bygger nu ihop Sjöhagen med hela gångstråket längs Mälaren och bl.a. gästhamnen genom pågående rekreation. Om ni fortsätter i riktning mot City så möts ni av en småbåtshamn, wakebordbana och gästhamn m.m. Här finns även Mälarkrogen och flera andra restauranger såsom K9, A-grill, Kajens Café, Pråmen och Café La Petite. Fortsätter ni lite till så når ni snart Västerås centralstation. Om ni istället går i motsatt riktning från Sjöhagsvägen 3 och Mälarhuset så finns Slakteriet som är den populära saluhallen med underbara delikatesser från hela världen. Närområdet bjuder även på hälsosam idrott såsom innebandy, bordtennis och kampsport som finns att aktivera sig med i Klöverhallen. Johannisbergs flygplats några minuter bort med bil ger möjlighet till bland annat fallskärmshoppning.

Centralstationen, som finns i centrala Västerås har buss och tågtrafik i alla riktningar. Med en skön promenad längs vattnet når ni centralstationen i Västerås på ca 15 minuter. Vill man åka kommunalt så finns det tre busslinjer som trafikerar området. Det går snabbt och enkelt att komma upp på E18 med bil eller lastbil från Sjöhagen. Det finns goda parkeringsmöjligheter på alla våra fastigheter i Sjöhagen.


Karta


Bilder på lokalen