Kontor, Porfyrvägen 14, Gastelyckan, Lund

  • 1 789 m²
  • 104 358 - 178 900 kr/mån

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt attta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 3 andra företag. Plan tre erbjuder ett helt våningsplan på ca 1789 kvm. Idag är kontoret främst rumsindelad men med stor möjlighet att öppna upp alla ytor för att skapa en öppen planlösning r...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 789 m²
Adress Porfyrvägen 14
Område Gastelyckan
Objektsnummer 41902392
Områdeshyra 104 358 - 178 900 kr/mån
700 - 1 200 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och befolkas idag av 3 andra företag. Plan tre erbjuder ett helt våningsplan på ca 1789 kvm. Idag är kontoret främst rumsindelad men med stor möjlighet att öppna upp alla ytor för att skapa en öppen planlösning runt vattenpaketen och trapphuset. Alla anpassningar görs i samråd med fastighetsägaren.

Övrigt

Fastigheten läge vid motorvägsavfart Lund Östra tillsammans med goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till huset gör det enkelt att färdas med bil. På 30 minuter med bil når man Malmö eller Köpenhamns flygplats. 150 meter från dörren finns busshållsplats med kollektivtrafik till Lund C.


Bilder på lokalen