Kontor, Nordstadstorget 6, Nordstan, Göteborg

  • 790 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 217 250 - 276 500 kr/mån

Unik chans att hyra ett nyproducerat och attraktivt kontor i Nordstan


Lokaltyp Kontor
Total yta 790 m²
Adress Nordstadstorget 6
Område Nordstan
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41923980
Områdeshyra 217 250 - 276 500 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Unik möjlighet att hyra moderna och nyrenoverade kontorslokaler i den mest centrala delen i Göteborg, Femman. Läget ger alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i direkt anslutning till byggnaden. Totalt finns ca 8 000 kvm ledigt i huset. Arean är fördelad över tre våningsplan varav plan 5 är ett helplan om ca 5 800 kvm, plan 6 kan erbjuda 1 700 kvm och på plan 7 finns ca 800 kvm. Det hela våningsplanet ger möjlighet med entréer från flera olika gatuadresser. Våningsplanet går även att dela i enheter som möter tillträdande hyresgästs behov. Lokalerna är beräknade att vara inflyttningsklara i början av 2021.

Omgivning

Under början av 60-talet var Nordstan en försummad stadsdel i Göteborg. Med hjälp av byggföretag och banker inköptes samtliga gamla kvarter, tillsammans 90 fastigheter. 1967 började man riva alla gamla hus och man startade byggnadsarbetet. 1972 var den st

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Parkering

P-hus Nordstan ger möjlighet för parkering.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen