Kontor, Lilla Bommen 1, Lilla Bommen, Göteborg

  • 208 m²
  • 20230401


Lokaltyp Kontor
Total yta 208 m²
Adress Lilla Bommen 1
Område Lilla Bommen
Publicerad 2023-11-16
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20230401
Objektsnummer 41906826

Beskrivning

Denna moderna lokal på vån 13 i fastigheten Läppstiftet har utsikt över både staden och älven. Ytorna på 208 kvadratmeter passar er som letar efter ett välplanerat kontor för upp till 17 personer. Fina ljusinsläpp och vyerna ger er möjlighet att arbeta i ett kreativt och trivsamt kontor. Lunchen kan intas på någon av restaurangerna i huset eller varför inte nere i gästhamnen där känslan av Göteborgs skärgård är påtaglig, fast du är mitt i city Service och restauranger i huset med centralt läge mitt i city Lilla Bommen ligger precis vid vattnet och är en stadsdel under utveckling i Göteborgs mest dynamiska och kreativa affärsdistrikt. Här knyts staden ihop över älven och närmare vattnet än så här kan ni inte komma, ett privilegium som få andra citykontor kan bräcka. Här får ni en bekväm arbetsplats med ett brett serviceutbud i huset, som till exempel cykelgarage med service, restauranger, vinbar, reception och konferensbokning samt möjlighet till ett flexibelt hyresavtal. Endast några hundra meter bort ligger Göteborgs centralstation, Nils Ericson-terminalen, Västlänkens kommande uppgång liksom direkt påfart till E45. Läget är perfekt för er som vill ta bästa plats när nya kvarteren runt Lilla Bommen transformeras, utvecklas och växer fram till ett levande och urbant kajstråk som lockar både till arbete och fritid. Byggnaden Läppstiftet är en av Göteborgs mest ikoniska och är en fastighet som välkomnar framtidens företag med flexibla och nytänkande kontorslösningar. Välkomna att boka en visning!

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

P-platser att hyra Inom fastigheten finns garageplatser att hyra. Man kan också hyra p-plats på närliggande P-arken.  Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns P-arken.

Service

Läppstiftet i Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är härligt.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen