Kontorshotell, Kungsängsvägen 27, Boländerna, Uppsala

  • 8–42 m²
  • Våren 2022

Under våren 2022 öppnar vårt nya kontorshotell FirstOffice Kungsporten!


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 8–42 m²
Adress Kungsängsvägen 27
Område Boländerna
Kommun Uppsala kommun
Tillträde Våren 2022
Objektsnummer 41950422

Beskrivning

Välkommen till FirstOffice Kungsporten!

FirstOffice Kungsporten är ett nybyggt kontorshotell med ljusa och moderna kontorslokaler, gemensamhetsutrymmen och fullt utrustade mötesrum. Kontorshotellet ligger med närhet till goda kommunikationsmöjligheter.

Här erbjuder vi moderna coworking-ytor samt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontor finns i storlekarna 8-42 kvm, lämpliga för 1-8 personer.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum eller coworking
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Fullt utrustade mötes-och konferensrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor och det gemensamma kontoret
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Postlåda vid entrén
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Omgivning

Kontorshotellet är beläget i Kungsporten i Östra Uppsala och fastigheten är försedd med parkeringsmöjligheter för både hyresgäster och besökare. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med närhet till E4an mot Stockholm och Arlanda, bra bussförbindelser samt 2 km promenad till Resecentrum. I fastigheten finns en trevlig restaurang och på andra sidan gatan ligger Actic gym. I närheten finns även Boländerna med sitt breda utbud inom varuhandeln såsom IKEA, Bauhaus, Systembolaget och Plantagen.

Övrigt

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.


Karta


Bilder på lokalen