Kontor, Kruthusgatan 17, Centrum, Göteborg

Newsec Kommunikation (3817 m)

Välkomna till Kruthuset! Lokaler som sticker ut och gör skillnad: - modern ventilation gör att ni kan planera ett effektivt kontor - upp mot 7 meters takhöjd - attraktiva och snygga lokaler för era medarbetare och gäster - stora sammanhängande lokaler upp mot 6500 kvm i endast två plan så att ni slipper dela upp lokalerna i många våningsplan - över 100 tillgängliga p-platser i Kruthuset - lokalerna lämpligar sig mycket väl för aktivitetsbaserade kontor Idag är lokalerna byggda med en blandning...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 7 300 m²
Adress Kruthusgatan 17
Område Centrum
Objektsnr 41911616
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Välkomna till Kruthuset! Lokaler som sticker ut och gör skillnad:
- modern ventilation gör att ni kan planera ett effektivt kontor
- upp mot 7 meters takhöjd
- attraktiva och snygga lokaler för era medarbetare och gäster
- stora sammanhängande lokaler upp mot 6500 kvm i endast två plan så att ni slipper dela upp lokalerna i många våningsplan
- över 100 tillgängliga p-platser i Kruthuset
- lokalerna lämpligar sig mycket väl för aktivitetsbaserade kontor

Idag är lokalerna byggda med en blandning mellan landskap och mötesrum/kontorsrum. Samtliga rum är jämt fördelade i hela lokalytan för närhet till mötesrum oavsett var man befinner sig. Det går utmärkt att ytterligare öppna upp lokalerna för mer landskap i hela eller delar av lokalerna.
Här kan ni vara med och påverka utformning och materialval. I Kruthuset har vi en konkurrenskraftig hyresnivå jämfört med de övriga lokalerna i cityområdet!

I lokalerna finns ett flertal entresolplan med kontorslandskap och där vi placerat konferensrum och kontorsrum i nedre planet. Det ger en väldigt fräck lokal som sticker ut från det vanliga kontoret. Detta i kombination med riktigt stora fönster ger en New-Yorkkänsla i lokalen. Lokalerna är tillgängliga från och med hösten 2018.

Omgivning

Ca 450 meter till Centralstationen och ytterligare 100 meter till Nordstan!

Parkering

Gästparkering finns utanför huset samt besöksparkering till respektive företag i källarplan. Över 100 platser tillgängliga för dessa lokaler.

Service

Längst upp i huset finns vår restaurang för lunch och catering och som kan bokas för event och företagsfester. I anslutning till restaurangen finns fastighetens stora nyrenoverade takterass som är tillgänglig för hyresgästerna. Här sitter ni i solen med utsikt över Göteborgs innerstad!
I fastighetens finns även en stor träningssal med innebandyhall ett gym samt omklädningsrum som kan nyttjas för alla som cycklar till jobbet. Styr-och-ställ-cyklar står direkt utanför entrén.

Bergslagsgatan 6 Hus D, Göteborg

Kontor med bra läge i centrala Göteborg, 5 min från Centrals...

Visad

Bergslagsgatan 6, Centrum

Välkommen till denna fina lokal på Bergslagsgatan 6 mitt i c...

Visad

Odinsgatan 13, Centrum

Välkommen till detta moderna kontorshotell vid Odinsgatan 13...

Visad

Odinsgatan 13, Stampen

Toppmodernt kontorshotell. Vi erbjuder flexibla kontorslösni...

Visad