Kontor, Krokslätts Fabriker 45, KROKSLÄTT, Mölndal

  • 290 m²

Representativ och modern lokal med 290kvm i en nybyggd fastighet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 290 m²
Adress Krokslätts Fabriker 45
Område KROKSLÄTT
Kommun Mölndals kommun
Byggår 2008
Hiss Ja
Objektsnummer 41937272

Beskrivning

Lokalen ligger på våningsplan 1 (Bv) av 4. Representativa lokaler i modern fastighet (byggår 2008). Lokalen är idag rumsindelad med 9 st kontors- alt. mötesrum i varierande storlekar.

Krokslätts Fabriker ligger på ett strategiskt läge mellan Göteborg och Mölndal ett stenkast från E20. Här finns buss- och spårvagnshållplats direkt utanför entrén. Hela området har varsamt moderniserats med bibehållen charm. De gamla fabriksbyggnaderna har kompletterats med nybyggda kontorshus, här verkar nu ett ca. 80-tal hyresgäster i en dynamisk miljö, bl a finns lunchrestaurang, gym och konferensanläggning. Det är enkelt att parkera i ett parkeringshus där det finns gott om parkeringsplatser.
Snart kommer även Quality Hotel The Weaver att öppna dörrar för sina kunder.

Övrigt

ÖVRIGT:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild.

Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in.
CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen