Lagerlokal, Kabelvägen 2, Ljungarum, Jönköping

Lokalguidens estimerade områdeshyra 15 825 - 28 133 kr/mån
Corem Property Group AB Friskvård (0 m) Shopping (90 m) Kommunikation (114 m) Bilservice (126 m) Restaurang (126 m) Kemtvätt (354 m)

Lagerlokal med stor markport och tillhörande kontorsrum.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 422 m²
Adress Kabelvägen 2
Område Ljungarum
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41896917
Lokalguidens estimerade områdeshyra
15 825 - 28 133 kr/mån
450 - 800 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I Ljungarum finns nu en lagerlokal hyresledig från april 2018.

Lokalen om 422 kvm består till större delen av en öppen lageryta samt tillhörande kontor. Stor markport finns för smidig lastning och lossning.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Service

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl. finns goda chanser till shopping.