Kontorshotell, Industrivägen 23, Hagalund, Solna

  • 50 - 70 m²

Moderna kontor och mötesrum. Kontorshotell Solna Hagalund ligger beläget i en populär närförort med gott om företag inom bio- och medicinteknik liksom nyetableringar. http://www.regus.se/workspace/ ...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 50 - 70 m²
Adress Industrivägen 23
Område Hagalund
Kommun Solna kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41879460

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Moderna kontor och mötesrum. Kontorshotell Solna Hagalund ligger beläget i en populär närförort med gott om företag inom bio- och medicinteknik liksom nyetableringar.

http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/solna-hagalund?utm_source=lokalguiden&utm_medium=portal

Parkering

Ja

Övrigt

-Affärscentret Solna Hagalund ligger strategiskt beläget i en populär närförort med gott om företag inom bio- och medicinteknik liksom nyetableringar.
- Centret ingår i Solna business park, är strategiskt beläget med gångavstånd till välkända Karolinska Institutet, samt har E4:an liksom flera allmänna kommunikationer i närheten. Området är populärt bland företag inom bio- och medicinteknik samt nystartade företag.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

*Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.