Kontor, Högbergsgatan 33, Södermalm, Stockholm

  • 50 m²

Charmfull lokal med ett var Södermalms bästa lägen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 50 m²
Adress Högbergsgatan 33
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41959695

Beskrivning

###Beskrivning
Med stort nöje presenterar vi denna lokal om 50 kvm i ett mycket centralt läge på Södermalm. I den gemytliga sekelskiftesfastigheten med en välkomnande trappuppgång med fina vägg stuckaturer och ett vackert stengolv finner ni lokalen tre och en halv våning upp. Den exklusiva sekelskiftesstilen speglas även i lokalen med en dekorativ kakelugn, fint ekgolv, vägg stuckaturer samt en generös takhöjd. Lokalen är berikad med ett fint ljusinsläpp från dess flertal fönsterpartier ut mot innergården och som tillsammans med takhöjden skapar en känsla av rymd. Lokalens 50 kvm disponeras över två rum som idag används som kontorsyta och konferensrum, vidare har lokalen ett fullt utrustat kök samt bra förvaringsmöjligheter och WC. Läget och den charmfulla lokalen gör denna möjlighet unik. Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

###Område
Lokalen är belägen på Högbergsgatan, ett stenkast från Götgatan på Södermalm. Området är mycket populärt bland både boende och företag då det är mycket centralt placerat. I närområdet finner ni fina promenadspråk i vackra Vitabergsparken, ett stort utbud av caféer, butiker och restauranger samt övrig service. Goda kommunikationer såsom Medborgarplatsens tunnelbanestation med gröna linjen samt flertal bussar med bara 4 minuters gångavstånd.

###Fakta
Hyra: 21 762 SEK/mån exkl. moms.
F-skatt: 1 429 SEK/mån.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

###Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Gustaf Bährne Mobil: +46 (0)707 40 49 83, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: gustaf@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta