Kontor, Götgatan 22A, SÖDERMALM, Stockholm

  • 10–30 m²
  • 2 750 - 14 750 kr/mån

Nu kan du reservera din plats nyöppnade UMA Götgatsbacken, en modern och fräsch coworking space på Södermalm!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10–30 m²
Adress Götgatan 22A
Område SÖDERMALM
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2019
Hiss Ja
Våning 11
Objektsnummer 41919460
Områdeshyra 2 750 - 14 750 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Beskrivning

Våra privata, fullt utrustade kontor har allt som ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda med bl.a. elektroniska bord, ergonomiska stolar och skåp. Vi erbjuder kontor för både små och stora företag, och planerar gärna en perfekt lösning för dig.

Med medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang. Våra veckovisa frukostar och after works är perfekta tillfällen för att skapa nya kontakter. Medlemmar får också tillgång till våra andra anläggningar i Norden och Baltikum, perfekt då du reser.

Vi har utmärkt läge i centrala Stockholm, bara 200 meter från tunnelbanestationen Slussen. Området bjuder på ett brett utbud av tjänster, bl.a.  caféer, restauranger, gym och hotell.

Vi har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter på våra kontrakt. Kontakta oss för mer information så planerar vi en lösning som passar bäst för ditt företag!

Kommunikationer

Södermalm når du lätt både med tunnelbana och buss. Till Slussens tunnelbanestation promenerar du på två minuter.

Planlösning

Aktivitetsbaserad arbetsmiljö, öppet kontorslandskap, privata kontor, tillgång till ljudisolerade telefonbås och mötesrum.

Service

Närområdet bjuder på ett brett utbud av service t.ex. hotell, gym, shoppinggallerior och restauranger.

Övrigt

ÖVRIGT:

UMA Workspace tjänster: postlåda, UMA Business WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna mötesrum, evenemang, community manager, UMA Community, låsbara skåp, duschar, telefonrum och städning.


Karta
Visa på kartan: