Kontor, Göran Olsgatan 1, Centrum, Malmö

  • 860 m²

Vindsvåning på hörna i sekelskiftesfastighet - detta är ett kontor med karaktär utöver det vanliga! Högst upp i huset kan vi nu erbjuda en unik lokal där ni kan vara med och påverka utformningen frånbörjan till slut. Här kommer gammal charm med tidtypiska detaljer såsom t ex träbjälkar låta mötas av modern känsla och välfungerande teknik. Lokalen kommer att byggas om från grunden utefter önskemål från er verksamhets behov. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta, endast e...


Lokaltyp Kontor
Total yta 860 m²
Adress Göran Olsgatan 1
Område Centrum
Objektsnummer 41919284

Beskrivning

Vindsvåning på hörna i sekelskiftesfastighet - detta är ett kontor med karaktär utöver det vanliga!

Högst upp i huset kan vi nu erbjuda en unik lokal där ni kan vara med och påverka utformningen från början till slut. Här kommer gammal charm med tidtypiska detaljer såsom t ex träbjälkar låta mötas av modern känsla och välfungerande teknik.

Lokalen kommer att byggas om från grunden utefter önskemål från er verksamhets behov.

Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta, endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet.

För en virtuell visning använd följande länk:
https://youtu.be/3kDWgeIoa78

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.


Bilder på lokalen