Kontor, Frösundavik 15, Hagalund, Solna

  • 5 - 20 m²
  • 354 - 1 417 kr/mån

Uppstartsföretag? Frilansare? Arbeta nära vacker natur men med ett strategiskt läge vid E4an. Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen för att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får: Gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Frösundavik och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI. Gratis kaffe/te. Full service. Och du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center. Regus - världe...


Lokaltyp Kontor
Total yta 5 - 20 m²
Adress Frösundavik 15
Område Hagalund
Hiss Ja
Objektsnummer 41860236
Hyra 354 - 1 417 kr/mån
850 kr/m²/år

Beskrivning

Uppstartsföretag? Frilansare? Arbeta nära vacker natur men med ett strategiskt läge vid E4an.

Sättet vi arbetar på har förändrats och coworking är den perfekta lösningen för att arbeta fritt, flexibelt och ekonomiskt. Du får: Gratis och obegränsad tillgång till businessloungen på Frösundavik och andra attraktiva adresser i Sverige. Gratis WIFI. Gratis kaffe/te. Full service. Och du kan också dra nytta av det professionella administrativa teamet som finns på samtliga center.

Regus - världens största leverantör av flexibla kontorslösningar. Arbetsplatser för stora och små företag – Regus har lösningar som passar alla typer av arbeten.

Pris från 850 sek/mån.
http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/stockholm-fr%C3%B6sundavik?utm_source=Lokalguiden&utm_medium=portal

Omgivning

Frösundavik center ligger i en uppseendeväckande natur, i den norra delen av Hagaparken som är en nationalpark i staden. Placerad på Brunnsvikens kant, ca 2 km från Stockholm citycenter, är anläggningen unik då den delar utrymmet med ett förstklassigt hotell, erbjuder restaurang på plats, sittplatser utomhus/terrass och ett gym.

Kommunikationer

kontoret ligger med närhet till E4 samt Bromma och Arlanda Flygplats.

Övrigt

* Allmänna villkor
Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.


Karta

Bilder på lokalen