Lagerlokal, Fleminggatan 18, Kungsholmen, Stockholm

  • 1 658 m²
  • Enligt överenskommelse

Unik lokal på plan 0 i huset med tillgång till egen inglasad uteplats samt generös takhöjd


Lokaltyper Lagerlokal / Kontor
Total yta 1 658 m²
Adress Fleminggatan 18
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1970
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41962621
Bifogade filer

Beskrivning

Till uthyrning: Kombinerad lager- och kontorslokal med tillgång till lastkaj i centrala Stockholm. Denna rymliga lokal på hela 1658 kvm erbjuder en takhöjd på 3,8 meter vilket gör den perfekt för både lager- och kontorsverksamhet. Lokalen är belägen i centrala Stockholm och har utmärkta kommunikationer samt närhet till såväl restauranger som butiker. Lokalen har även tillgång till en lastkaj som gör det enkelt att ta emot och skicka ut varor. Lokalen är utrustad med moderna faciliteter och är redo att ta emot din verksamhet. Om du söker en kombinerad lager- och kontorslokal med utmärkt läge i centrala Stockholm, så är detta den perfekta lokalen för dig.
Kontakta oss idag för att boka en visning!

Omgivning

Det finns en trevlig park invid huskropparna som blir en perfekt grön oas med sittplatser att koppla av i under sommarhalvåret.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Rådhuset endast 300 meter bort från entrén. Precis utanför huset passerar ett antal bussar dagligen däribland linje 1.
Härifrån har du gångavstånd till Stockholms Central, Arlanda Express samt Cityterminalen som ligger ca 500 meter bort.

Parkering

Parkeringsgarage finns i huset, och från lokalen tar man enbart hissen ner till garaget. Här finns även cykelparkering för de som väljer att cykla till jobbet.

Service

I fastigheten finns en gemensam reception där man kan få hjälp med förutom praktiskt information även tidsbesparande tjänster såsom tvätt, kemtvätt, skrädderi mm.
Från entréhallen tar ni er smidigt till lokalen via hiss eller rulltrappa.
Konferensmöjligheter hos Convendum finns i fastigheten, här kan ni boka externa konferensrum från 4 personer upp till 180, för kortare och längre sittningar.
Omklädningsrum och duschar finns.
Lastintag finns med leveransgång fram till lokalen.
En trappa ner i huset finner du restaurangerna Itamae Sushi samt Holy Greens där du kan inta eller hämta upp din lunch till kontoret. Ta hissen ner till SATS eller varför inte handla på ICA Kvantum, Apoteket eller systembolaget innan du beger dig hemåt för dagen.


Karta

Bilder på lokalen