Kontor, Fabriksgatan 2, Gårda, Göteborg

  • 2 600 m²

Nu står Citygate berett för er med häpnande utsikt över Göteborg


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 600 m²
Adress Fabriksgatan 2
Område Gårda
Publicerad 2023-01-04
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41945175

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra kontor i nordens högsta kontorshus! Huset har hela 36 våningar högt. Från våning 4-7 kommer det finnas kontorslokaler om ca 2 500 kvm per plan. Om man önskar går det även att hyra fler sammanhängande våningar. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Omgivning

Längs med området rinner Mölndalsån som bjuder på vackra och avkopplande promenadstråk. Under de kommande åren kommer mycket spännande att hända i Gårda, nytt hotell, nya bostadshus och fler kontor

Kommunikationer

I Citygate värnar vi om cyklisten, här kan du cykla rakt in i huset. Parkera i husets cykelhotell, duscha, klä om och ta hissen upp till kontoret. Med bil tar du dig lätt till och från E6/ E20, riksväg 45 och riksväg 40 som endast tar 10 till Landvetter flygplats. Parkering kommer det att finns gott om i huset. Med kollektivtrafiken är det enkelt att ta sig till kontoret. Spårvagn-, buss- och pendeltågsförbindelser finns på promenadavstånd vid Ullevi, Stampen, Lisebergsstationen och Korsvägen. Vi är även en av initiativtagarna till en ny busslinje till området, den kommer att gå från Centralstationen, stanna i direkt anslutning till Citygate och vidare genom Gårda mot Örgrytevägen. Allt för att underlätta hållbara resvanor.

Parkering

Parkeringsgarage finns i huset, ett "aktivitetsbaserat" garage för hyresgäster och besökare. Med smart teknik optimeras utnyttjandet under dygnets alla timmar. Både el- och vanliga platser erbjuds. Apcoa kommer att vara husets parkeringsoperatör.

Service

I området finns ett flertal lunchrestauranger och caféer idag. Focus affärscentrum ligger i närheten med en av Göteborgs bästa livsmedelsbutiker, apotek mm.

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Ullevi och med promenadavstånd till Svenska Mässan, Liseberg och Avenyn och hela citys serviceutbud


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen