Butikslokal, Exportgatan 35, Hisings Backa, Göteborg

  • 1 100 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 43 542 - 91 667 kr/mån

Nu erbjuds en kombilokal med lageryta om 350 kvm och kontorsutrymme en våning över. Närhet till E6an och centrum. Bra golvbärighet och strömstyrka.


Lokaltyper Butikslokal / Utställning / mässa / Kontor / Lagerlokal
Total yta 1 100 m²
Adress Exportgatan 35
Område Hisings Backa
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41835898
Områdeshyra 43 542 - 91 667 kr/mån
475 - 1 000 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en kombilokal som består av Bilhall med tillhörande ytor med mycket bra läge i Backa industriområde och närhet till E6:an.

Lager, verkstadshall samt bilhall med något kontor i mitten totalt ca 1100 kvm. Lagerlokalen har bra bärighet i golvet och god mängd ström.

Markportar på vardera sida om lokalen finns.

tillträde under 2020

Omgivning

Här finns närhet till E6:an och Göteborgs city. Runt i området finns flertalet lunchrestauranger, friskvård, kontor och handel.

Kommunikationer

5 minuters promenad bort ligger busshållplatsen Balamundi. Härifrån tar det endast 12 minuter till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen

Planlösning

Blandad.

Parkering

Parkering finns inom fastigheten

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen