Kontor, Engelbrektsgatan 5, Centrum, Malmö

  • 600–900 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 125 000 - 225 000 kr/mån

Charmigt hus beläget på Gamla Väster, precis bakom Lilla Torg. Egen takterrass!


Lokaltyp Kontor
Total yta 600–900 m²
Adress Engelbrektsgatan 5
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942865
Områdeshyra 125 000 - 225 000 kr/mån
2 500 - 3 000 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Charmigt kontor om 900 kvm i tre våningar. Blandad planlösning som kan anpassas efter hyresgästens behov. Fantastisk utsikt över takåsarna och egen takterrass är bara några av de attribut som detta mysiga kontor erbjuder.

Omgivning

Gamla Väster tillhör Malmös äldsta och bäst bevarade stadsdelar och sträcker sig från Kungsparken i väster till Stortorget i öster. I nära anslutning till Gamla Väster och Stortorget ligger Lilla torg och Södergatan som utgör den norra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Här finns också vackra promenadstråk längs medeltida gator och gränder samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Kommunikationer

Till centrala Malmö tar man sig enkelt med buss, tåg, bil eller cykel.
På promenadavstånd finns Malmö Centralstation som är knutpunkten för den lokala busstrafiken, långfärdsbussar, tåg samt Citytunneln.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns i området.

Service

Området har ett fantastiskt utbud av restauranger och shopping. Lilla Torg är vida känt för alla mysiga uteserveringar som kantar torget om sommaren.


Karta
Visa på kartan: