Kontor, Drivhjulsvägen 32, Hägersten, Stockholm

  • 1 220 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 233 833 - 381 250 kr/mån

Flexibel produktions, kontors och lagerlokal i Västberga. Godshiss samt bilramp. Stora möjligheter att påverka lokalens utformning.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 220 m²
Adress Drivhjulsvägen 32
Område Hägersten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41872092
Områdeshyra 233 833 - 381 250 kr/mån
2 300 - 3 750 kr/m²/år

Beskrivning

På tredje våningen med utsikt över Västberga erbjuder vi nu en kombinerad produktions, kontors- och lagerlokal om ca 1 220 kvm.

Lokalen har fönster åt fyra väderstreck vilket ger ett naturligt och fint ljusinsläpp. I dagsläget är lokalen uppdelad på flertalet olika sektioner och rum, vilka lätt kan anpassas. Golvet har mycket bra bärighet.

Lokalen är mycket flexibel och i behov av viss renovering så nu finns det en utmärkt chans att få vara med och utforma en lokal som uppfyller just era behov och önskemål.

Lokalen nås antingen via en rejäl godshiss, trappor eller personhiss. Det går även att nå lokalen via bilramp vilket gör att den lämpar sig mycket bra för verksamheter där man önskar snabb access in och ut.

P-platser finns på fastighetens mark.

I huset finns ytterligare kontorsytor, i direkt anslutning till lokalen, att tilläggshyra om behov finns.

Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Västberga har idag företag inom de flesta branscher och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Yrkeshandel, mediabolag, tryckerier, verkstäder och logistikföretag delar ett bra läge vid E4:an, med Stockholm city och Arlanda Flygplats inom nära räckhåll.

Kommunikationer

Den bilburne har snabb access med bil till Essingeleden / E4:an. Buss 143 trafikerar Drivhjulsvägen (Liljeholmen - Högdalen). Buss 165 går med 10 min:s trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Ca 10 min promenad till Midsommarkransens T-bana.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra för 350 kr/mån.

Service

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, butiker och möjligheter för shopping. Området Västberga/Årsta/Midsommarkransen har ett stort utbut av livsmedelsbutiker, apotek, och bensinstationer.
För smidiga övernattningar ligger ett flertal hotell inom tio minuters bilfärd från fastigheten.

Övrigt

Fastigheten ligger i Västberga strax utanför centrala Stockholm med ett ypperligt läge utmed E20/E4.


Bilder på lokalen

Uthyrare & kontaktpersoner