Kontor, Baltzarsgatan 25, Centrum, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 13 000 - 17 000 kr/mån
Skandia Fastigheter Restaurang (0 m) Shopping (20 m) Kommunikation (580 m) Friskvård (6 m) Bank (482 m) Uttagsautomat (347 m) Grönområde (115 m)

Fin kontorslokal för det mindre företaget - mitt i city! Nyrenoverad och fräsch liten kontorslokal mitt i centrala Malmö med gångavstånd till allt. Lokalen ligger på det näst översta våningsplanet ilugnt läge och har en takterrass. Ytorna är moderna och smakfulla med vita väggar, parkettgolv och fint pentry. En perfekt lokal för det lilla eller kanske nystartade företaget som vill synas mitt i city. Lokalen består av en öppen yta, ett större konferensrum samt ett kontorsrum eller samtalsrum....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 80 m²
Adress Baltzarsgatan 25
Område Centrum
Objektsnr 41858392
Lokalguidens estimerade områdeshyra
13 000 - 17 000 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Fin kontorslokal för det mindre företaget - mitt i city!

Nyrenoverad och fräsch liten kontorslokal mitt i centrala Malmö med gångavstånd till allt. Lokalen ligger på det näst översta våningsplanet i lugnt läge och har en takterrass. Ytorna är moderna och smakfulla med vita väggar, parkettgolv och fint pentry.

En perfekt lokal för det lilla eller kanske nystartade företaget som vill synas mitt i city. Lokalen består av en öppen yta, ett större konferensrum samt ett kontorsrum eller samtalsrum. Det finns ett bra pentry samt mycket fin toalett och förråd.

Med Malmö city utanför porten finns det liv och rörelse, promenadstråk eller service när du behöver det. Trevliga shoppingdistrikt, caféer och restauranger, post- och bankkontor - allt finns inom räckhåll.


Det centrala läget ger närhet till det mesta, bara runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter som exempelvis exklusiva Baltzarhuset med ett stort utbud av välkända varumärken samt flera trevliga caféer. Nästan lika nära är det till pittoreska Lilla Torg med härligt folkliv och fina restauranger samt mindre hantverksbutiker. Välkommen till en inspirerande miljö!

På bara några minuters gångavstånd finns Centralstationen med tåg-och bussförbindelser till hela regionen. I källarplan finns ett parkeringsgarage där plats kan hyras av P-Malmö.
-

Baltzarsgatan 25, Centrum

Hyr lokal för det lilla företaget mitt i city En perfekt lo...

Visad

Djäknegatan 20, Centrum

Butik i vältrafikerat läge med bra skyltmöjligheter Butiksl...

Visad

Rundelsgatan 14, Centrum

Modernt kontor i ljusa renoverade lokaler erbjuds nu central...

Visad

Djäknegatan 16, Centrum

Välplanerad kontorslokal på central och representativ adress...

Visad