Lagerlokal, Bäckvägen 18, EDSBERG, Sollentuna

  • 902 m²
  • Enligt överenskommelse

Lager med många fördelar


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 902 m²
Adress Bäckvägen 18
Område EDSBERG
Kommun Sollentuna kommun
Byggår 1957
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41919215

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Med lagerlokal nära Stockholm city, E4 och Arlanda flygplats får ni som hyresgäst ett perfekt distributionsläge. Lagret har en varierande takhöjd från 4,5m upp till 9,8m, bärighet på 1 ton/ kvm och en flexibel yta som kan anpassas efter egna behov. Pentry och toalett kan byggas till om man så önskar.Här kan ni också hyra kontor i samma fastighet.Det finns en låst bakgård vilket ökar säkerheten och underlättar inkörningsflöden och inlastning. Delar av gården är möjlig att förhyra.

Omgivning

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.

Kommunikationer

Fastigheten ligger intill Häggviksleden, också kallad norrortsleden, endast en kort bit efter E4:ans avfart. Ett smidigt läge för dig som färdas med bil. In till City tar det inte mer än cirka 25 minuter och till Arlanda flygplats cirka 15 minuter.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.Bilder på lokalen