Kontor, Östergårdsgatan 7, Mölndal

Colliers International AB Shopping (0 m) Kommunikation (177 m) Restaurang (187 m) Bilservice (287 m) Kemtvätt (385 m) Friskvård (613 m) Parkering (1025 m) Uttagsautomat (1080 m) Bränslestation (2005 m)

Lokalerna är moderna, ljusa och flexibla med rymliga konferensrum och trevliga mötesytor. Som hyresgäst kan du välja att sitta i separat kontorsrum, i öppet landskap eller både och. Den totala ledigaytan är på 1630 kvm i två plan uppdelat på 1055 kvm längst upp och 575 kvm en våning ner. De båda våningsplanen är sammankopplade med en interntrappa. Det översta våningsplanet har en härlig altan i västerläge där man kan njuta av vårsolen. Det går också att hyra mindre ytor från ca 250 kvm och uppå...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 575 m²
Adress Östergårdsgatan 7
Objektsnr 41867165
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Lokalerna är moderna, ljusa och flexibla med rymliga konferensrum och trevliga mötesytor. Som hyresgäst kan du välja att sitta i separat kontorsrum, i öppet landskap eller både och. Den totala lediga ytan är på 1630 kvm i två plan uppdelat på 1055 kvm längst upp och 575 kvm en våning ner. De båda våningsplanen är sammankopplade med en interntrappa. Det översta våningsplanet har en härlig altan i västerläge där man kan njuta av vårsolen. Det går också att hyra mindre ytor från ca 250 kvm och uppåt. Huset, som är byggt 2015, är rejält och ger ett gott intryck med en välkomnande entré. Titta på filmen om lokalerna https://www.youtube.com/watch?v=dW2bB437t6Y

Omgivning

I området finns högteknologiska hyresgäster som bland andra ABB, Kollmorgen och Siemens.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer. Täta avgångar med buss via Frölunda Torg och Mölndals Station. Gott om parkering i direkt anslutning till fastigheten.

Service

Flera lunchrestaurang finns i närområdet. Inom några minuters bilväg finns ett stort utbud av handel och övrig service i Mölndals centrum, Sisjön, 421 samt Frölunda Torg.

Östergårdsgatan 7, Balltorp

Modernt kontor med tillhörande parkeringar. Lokalen har min...

Visad

Östergårdsgatan 7, Balltorp

Bra kontorslokal med bra parkeringsmöjligheter. Lokalen har...

Visad

Östergårdsgatan 7, Balltorp

som är byggd 2015 är rejäl och ger ett gott intryck med en v...

Visad

Östergårdsgatan 7, Balltorp

Lokalerna är moderna, ljusa och flexibla med konferensrum. L...

Visad