Lagerlokal, Åvägen 24, Centrum, Göteborg

  • 4 - 12 m²
  • 150 - 750 kr/mån

Söker du efter lagerlokal? Nu finns sju lediga lokaler i Brewhouse i centrala stadsdelen Gårda.


Lokaltyper Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 4 - 12 m²
Adress Åvägen 24
Område Centrum
Objektsnummer 41920852
Områdeshyra 150 - 750 kr/mån
450 - 750 kr/m²/år

Beskrivning

I Brewhouse låg ursprungligen Apotekarnes Vattenfabrik som var ledande i tillverkningen av mineralvatten och läskedrycker under första hälften av 1900-talet. Den gamla Apotekarnesskylten pryder fortfarande fasaden. Idag är Brewhouse ett kreativt centrum för musik-, film- och medieproduktion. Här jobbar ett hundratal kreatörer, ofta med musik som gemensam nämnare. Konsertarena, restaurang, inkubator och stark företagarförening finns redan.

Kommunikationer

Området ligger strategiskt väl till för både när- och långpendlare med kollektivtrafik, cykel eller bil. De närliggande hållplatserna Liseberg, Korsvägen och Scandinavium trafikeras av ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. Vid Lisebergsstationen finns tillgång till pendeltågstrafik. Det är nära till genomfartslederna E6 och E20. Parkeringsplatser finns att hyra på gården och även i garaget under huvudbyggnaden.

Service

I Gårda finns ett stort utbud av lunchrestauranger och i Focus-huset finns både ICA Focus och andra butiker. Valhallabadet och Friskis & Svettis ligger alldeles i närheten.


Karta