Kontor, Vassgatan 3, Marieholm, Göteborg

  • 701 m²
  • 58 417 - 105 150 kr/mån

Ljus kontorsyta med utsikt över Göta Älv


Lokaltyp Kontor
Total yta 701 m²
Adress Vassgatan 3
Område Marieholm
Kommun Göteborgs kommun
Våning 2
Objektsnummer 41949453
Områdeshyra 58 417 - 105 150 kr/mån
1 000 - 1 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Vassgatan 3. Här erbjuds ett ljust och yteffektivt kontor på våningsplan 2. Lokalen består i dagsläget av öppen planlösning med separat pentry och lunchrum, WC och duschutrymme, med möjlighet att anpassa lokalen specifikt för ert företag. Önskas dessutom garage och uppställningsplats är Vassgatan 3 det perfekta läget för det lite större företaget som behöver mer än kontorsyta.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Övrigt

Vassgatan ligger i populära industriområdet Marieholm. Här har du närhet till både leden och älven. Området är relativt tättbebyggt där flertalet företag är etablerade.

Lunchrestaurangen Restaurang Persilja finns på området och erbjuder varierade luncher varje dag till förmånligt pris. På några minuters promenad kommer du till lunchrestaurangen Älvgården som även den bistår med dagens lunch.

Lokalen på Vassgatan är strategiskt belägen med nära förbindelse till E6, E45 och E20 vilket ger lätt access med bil oavsett vilket håll du kommer från.

Kollektivtrafiken tar dig till och från hållplatsen Vassgatan via buss 59 från Centralstationen. Avgångarna går tätt med cirka 15 minuter emellan och du når Centralstationen på 15 minuter.

Göteborgs Stad planerar för ett stort lyft i området Gullbergsvass som kommer knyta samman staden. I framtiden kommer det finnas plats för 20 000 boende och 20 000 arbetsplatser. Läs mer om stadsutvecklingen på Göteborgs Stads hemsida.


Karta


Bilder på lokalen