Kontor, Virdings allé 32 B, Uppsala Business Park, Uppsala

  • 170 m²

Fint kontor i Uppsala Business Park.


Lokaltyp Kontor
Total yta 170 m²
Adress Virdings allé 32 B
Område Uppsala Business Park
Kommun Uppsala kommun
Objektsnummer 41946801
Bifogade filer

Beskrivning

Ett fint kontor i Uppsala Business Park på plan 6. Gemensamt utrymme med pentry, konferens och pausrum där chans att knyta nya kontakter finns. kontakta oss för mer information.

Övrigt

På plan 6 finns denna fina kontorslokal om ca 170 kvm där 129 kvm är kontorsyta och 41 kvm är gemensam yta. I den gemensamma ytan finner du bland annat kök, pausrum, konferens och WC/RWC. 

Välkommen till Uppsala Business Park, en central del i Stockholm/Uppsala klustret för näringslivet inom Life Science i Sverige. Uppsala Business Park har ett strategiskt och lättillgängligt läge för att driva utveckling och nå resultat, en expansiv stadsdel med fokus på att få verksamheter att växa tillsammans. Här kan du samla hela din verksamhet och hyra effektiva produktionslokaler med anslutning till labbmiljöer, kontor och gemensamma mötesplatser. Som hyresgäst får du också tillgång till det tjänsteutbud och den logistik som erbjuds inom Uppsala Business Park.

Kontorslokalen i Uppsala Business Park är beläget i direkt anslutning till E4:an. Vid den södra sidan av området finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i anslutning till området. 


Karta


Bilder på lokalen