Kontor, Vassgatan 3, Gamlestaden, Göteborg

  • 160 m²
  • 13 333 - 22 667 kr/mån

Välkommen till detta trevliga och yteffektiva kontor med en härlig utsikt över älven! Här erbjuds nu en kontorslokal på 160 kvm med ljusa ytor och trevlig atmosfär att jobba i. I lokalen finns också p ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 160 m²
Adress Vassgatan 3
Område Gamlestaden
Byggår 1988
Objektsnummer 41868155
Områdeshyra 13 333 - 22 667 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till detta trevliga och yteffektiva kontor med en härlig utsikt över älven!
Här erbjuds nu en kontorslokal på 160 kvm med ljusa ytor och trevlig atmosfär att jobba i. I lokalen finns också pentry med matplats och toaletten samt öppen yta för 6 -8 arbetsplatser.

Omgivning

Marieholm är ett industri- och handelsområde i östra Göteborg. Med sitt strategiska läge är detta ett klokt val för dig som vill sitta prisvärt men ändå ha närhet till Göteborgs centrum och dess utbud

Kommunikationer

Den bilburne tar sig enkelt till fastigheten då Marieholmsleden passerar området och ger snabb förbindelse till både E6, E45 och E20. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt med buss 59 till Centralstationen. Från Vassgatans hållplats till Centralstationen tar det knappt 10 minuter.

Planlösning

Både öppen planlösning och cellkontor.

Parkering

Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen