Kontorshotell, Theres Svenssons gata 13, Lindholmen, Göteborg

  • 6–100 m²
  • 1 000 - 29 167 kr/mån

Kontorshotell i världsklass!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 6–100 m²
Adress Theres Svenssons gata 13
Område Lindholmen
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41946814
Områdeshyra 1 000 - 29 167 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Spaces, en trendig plats för kontor och coworking! Här erbjuds ett toppmodernt kontorshotell med flexibla arbetsytor och kontorslösningar. Med sina mötesrum med full service och designkontor erbjuder Spaces en idealisk miljö för alla typer av verksamheter samt en varm gemenskap. De flexibla avtalen är utformade för att helt anpassa sig efter dina behov och din verksamhets tillväxt. Här får du allt du behöver för att kunna fokusera på att driva ditt företag framåt, för ett pris!

Ge din verksamhet ett hem med tillgång till moderna kontor, mötesrum och loungeområde dygnet runt. Med världens största nätverk av flexibla arbetsplatser kan du med dessa privata kontor arbeta vart, när och hur du vill.

Här tas allt om hand – möblering, höghastighetsinternet, städning, posthantering, tillgång till skrivare, installationer m.m.


Kontorsutrymme: Från 2500 kr person/mån
Coworking-medlemskap: Från 2256 kr person/mån
Särskilt skrivbord: Från 2257 kr person/mån
Virtuellt kontor: Från 802 kr person/mån
Mötesrum: Från 305 kr/tim


Minsta yta: 6 kvm
Största yta:

Omgivning

Lindholmen är Göteborgs mest expansiva område och du kan hitta verksamheter inom ex innovation, fordon och media. Det är ett område med liv i rörelse och det finns både mycket företag och bostäder. Ett område som ständigt utvecklas. Det är ett vattennära läge med fina utsikter och det finns många olika alternativ för caféer och restauranger. Att äta vid kajkanten sätter en extra guldkant på arbetsdagen.

Kommunikationer

Det finns goda möjlighet till både parkering och att åka kollektivtrafik som t.ex buss och färja.

Service

Mycket caféer och restauranger i närområdet.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen