Kontorshotell, Theres Svenssons gata 13, Lindholmen, Göteborg

  • 10–100 m²
  • 1 667 - 29 167 kr/mån

Letar du efter en inspirerande plats där du kan förverkliga dina idéer? Tvivla inte utan besök Space


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10–100 m²
Adress Theres Svenssons gata 13
Område Lindholmen
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41946814
Områdeshyra 1 667 - 29 167 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Våra kontor för tre eller fem personer är den perfekta platsen för lagarbete och projektutveckling. Spaces kontor finns tillgängliga för den tid du behöver och du betalar bara för vad du använt. Våra flexibla avtal är utformade för att helt anpassa sig efter dina behov och din verksamhets tillväxt. Spaces Brygghuset har helt upprustade utrymmen, utmärkt WiFi-anslutning, ljusa arbetsytor och en affärsgemenskap. Spaces-center är omgivna av restauranger och affärer, vilket gör det till en perfekt zon för en promenad och en paus. Ditt nya arbetsutrymme är lättillgängligt med kollektivtrafik. Spaces villkor gäller: I det totala utrymmet på 100 m² ingår ett privat kontor på 13 m² för tre eller fyra personer och inrett med högkvalitativa möbler, gemensamma utrymmen som kök, flerspråkiga receptionister, samt andra skatter och kostnader, såsom vatten, el och gemensamma avgifter.

Varmt välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning!

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus.
I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i centrala Göteborg. Parkeringsmöjligheter erbjudes bl.a. i P-hus som Perukmakaren vid NK, P-Hus Avenyn och Östra Nordstan.

Service

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig


Karta


Bilder på lokalen