Kontor, Teknikringen 1 F, Science Park Mjärdevi, Linköping

  • 294 m²

Modern kontorslokal på Teknikringen 1 F


Lokaltyp Kontor
Total yta 294 m²
Adress Teknikringen 1 F
Område Science Park Mjärdevi
Kommun Linköpings kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41943842

Beskrivning

Här finns en modern kontorslokal på Teknikringen 1 F för etablering av en ny hyresgäst. Här är ni belägna precis i entrén till Mjärdevi Sience park och nära all service. Lokalen ligger på våning 3 med både hiss och trappa upp till ert våningsplan.

Välkommen med ditt intresse!

Omgivning

På området finns ca 350 företag som tillsammans sysselsätter ca 6500 personer. Dynamiken med och närheten till Linköpings universitet är påtaglig.

Den öppna miljön med närhet mellan internationella storföretag, nystartade småföretag och världsledande forskning leder till spännande samarbeten och projekt.

Linköpings golfbana, idrottsanläggning och strövområden finns i närområdet. Parkens närhet till naturen är lika påtaglig som närheten till centrala Linköping.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser in mot Linköpings centrum och resterande delar av Östergötland. Nära anslutning till E4:an.

Planlösning

Idag är lokalen disponerad med flertalet kontorsrum men möjlighet finns för att öppna upp helt eller delvis mot mer öppet landskap. Idag finns redan en loungeplats i anslutning till köket.

Parkering

Parkering för dig och dina besökare direkt utanför fastigheten.

Service

Tillgång till service i närområdet. Restaurang, konferensanläggning, tandläkare, frisör, naprapat, massör, vårdcentral, gym etc.


Karta


Bilder på lokalen