Butikslokal, Stora Åvägen 17, Sisjön, Askim

  • 209 m²

Rå butikslokal om anpassas efter nästa hyresgäst! Stora fönster och grymt skyltläge. Parkering finns tillgängligt precis utanför!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 209 m²
Adress Stora Åvägen 17
Område Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41837109

Beskrivning

Nu erbjuds en butikslokal om 200 kvm med grymt skyltläge i Sisjöns handelsområde. Idag är butiken rå och anpassas efter nästa hyresgäst. Butiken är placerad med skyltfönster ut mot vägen och precis utanför finns det bra med parkeringsplatser!

Omgivning

I Sisjön arbetar runt 25.000 människor och 200.000 bor strax intill - här finns all möjlig handel och service men också närhet till grönområde och golfbana. I Sisjön satsas det på att bli en spännande och dynamiska knutpunkt för handel med liv och rörelse dygnet runt.

Kommunikationer

Till knutpunkten Frölunda Torg tar det endast 9 minuter. Sisjön ligger när Göteborg större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter.

Planlösning

Öppen planlösning.

Parkering

Tillgängligt precis utanför lokalen

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen