Verkstad, Ringborregatan 1, Hälla, Västerås

  • 686 m²
  • 2022-01-01

Unik lagerlokal med höglager och kontor på entresol i attraktiva Hälla


Lokaltyper Verkstad / Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 686 m²
Adress Ringborregatan 1
Område Hälla
Kommun Västerås kommun
Byggår 1961
Renoveringsår 2015
Våning 1
Takhöjd 7,2 meter
Tillträde 2022-01-01
Objektsnummer 41950446

Beskrivning

Ledig kontors- och lagerfastighet bestående av två byggnader med flertalet lediga kontors- och lagerlokaler. En av byggnaderna är en renodlad kontorsbyggnad med lediga kontorsytor som enkelt går att slå samman till större enheter om efterfrågan finns. Den andra byggnaden består av en kombination av kontor, showroom och butiker som kan kombineras med lagerytor. Byggnaderna renoverades 2015 och erbjuder moderna lokaler i gott skick. De flesta av lokalerna har faciliteter såsom kök/pentry, dusch och WC. Då det finns flera lediga lokaler finns stora möjligheter att slå samman ytor till större enheter. Parkering går att ordna via tilläggsavtal.

Denna lokal är en kombilokal med höglager på 7.2 meter och kontorsutrymmen fördelade på markplan och entresolplan. Lagerytorna är bra planerade med generös takhöjd och öppna ytor. I dagsläget finns ingen markport men det finns möjlighet att installera. Kontorsytorna är kontorsindelade och innefattar ljusa, moderna lokaler med stora fönsterpartier. Lokalen rymmer en unik pausyta med pentry och imponerande dimensioner, samt ett ytterligare kök/pentry, konferensrum, omklädningsrum, dusch och WC.

Omgivning

Hälla är ett attraktivt lättindustriområde 6 kilometer väster om centrala Västerås, strategiskt lokaliserat alldeles intill Västerås flygplats och den viktiga transportlänken E18. Området präglas av lättindustri, logistik, lager och handel med ett brett serviceutbud på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås

Planlösning

Se bilder

Parkering

Ja

Service

Brett serviceutbud med butiker och restauranger på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E18

Skyltläge

Bra exponering av skyltläge

Närliggande företag

Schenker, IB Transport, Cykloteket, Ahlsell, Hilti och Däckkompaniet


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen