Kontor, Regementsgatan 9, Växjö, Växjö

  • 500 m²
  • Enligt överenskommelse.

Fin lokal i fristående byggnad i fint läge.


Lokaltyp Kontor
Total yta 500 m²
Adress Regementsgatan 9
Område Växjö
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41879645

Beskrivning

I den mycket populära och unika fastigheten Fabriken 1, bara minuter från centrala Växjö, finns nu en mycket fin fristående byggnad om ca 500 kvm hyresledig.

Lokalen, som till stora delar är nyproduktion (byggår 2009), består av en öppen yta. Lokalen lämpar sig mycket väl för kontor eller som skola!

Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Omgivning

Fastigheten ligger i en blandad bebygelse av kontor och bostäder endast 5 minuters promenad till centrala Växjö. I närområdet finns det en stor variation av restauranger, butiker, service och möjligheter till träning.

Kommunikationer

Med bil tar man sig enkast till fastigheten via riksväg 25 och Storgatan västerifrån, eller via riksväg 23 och Sandsbrovägen/Fagrabäcksvägen österifrån. Fastigheten ligger endast 12 minuters promenad från Växjö Centralstation. Närmsta hållplats för transport med kollektivtrafik är "Vikingagatan" som kan nås med busslinje 3 & 4

Service

Ett stort utbud av service finns inom ett par minuters räckhåll i alla vädersträck. Restauranger från världens alla hörn går att hitta i centrala Växjö endast en kilometers promenad från fastigheten och ett par lunchrestauranger samt konditori finns runt hörnet.
I närområdet ligger en matbutik och butiker så som Plantagen, Överskottsbolaget, JYSK och Elon.

Övrigt

Med centralt läge i Växjö i blandad bebygelse erbjuds det goda kommunikationer och ett stort utbud av diverse butiker, restauranger och service.


Bilder på lokalen