Kontor, Porfyrvägen 14, Gastelyckan, Lund

  • 200 m²
  • 11 667 - 20 000 kr/mån

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt attta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och genom denna entré når man denna lokal på ca 200kvm. Lokalen består i dagsläget av en reception med kundyta, konferensrum och kontorsrum. Dessutom finns det pentry, WC och parkering på tomten....


Lokaltyp Kontor
Total yta 200 m²
Adress Porfyrvägen 14
Område Gastelyckan
Objektsnummer 41902326
Områdeshyra 11 667 - 20 000 kr/mån
700 - 1 200 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga fastighet på Porfyrvägen, mitt i livliga Gastelyckan. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger och andra servicefunktioner i området. Det är enkelt och smidigt att ta sig hit såväl med bil som med kommunala färdmedel. Fastigheten har en gemensam entré och genom denna entré når man denna lokal på ca 200kvm. Lokalen består i dagsläget av en reception med kundyta, konferensrum och kontorsrum. Dessutom finns det pentry, WC och parkering på tomten.

Övrigt

Fastigheten läge vid motorvägsavfart Lund Östra tillsammans med goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till huset gör det enkelt att färdas med bil. På 30 minuter med bil når man Malmö eller Köpenhamns flygplats. 150 meter från dörren finns busshållsplats med kollektivtrafik till Lund C.


Bilder på lokalen