Kontor, Pildammsvägen/S:t Johannesgatan, Centrum, Malmö

  • 2 431 m²
  • 20200101

Nu ges en unik möjlighet att flytta in i en nybyggd kontorsfastighet på bästa kommunikationsläge. Med Citytunneln runt husknuten och på samma korta avstånd ligger natursköna Pildammsparken. Med garageinfart från Pildammsvägen blir detta ett oslagbart pendlingsläge. Här bjuder vi samtidigt på pulsen och själen i staden. Triangelns köpcentrum ligger på ganska exakt 150 meters avstånd från fastigheten och området har ett rikt utbud av restauranger, shopping, kultur m m. Här blir det lika enkelt att...


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 431 m²
Adress Pildammsvägen/S:t Johannesgatan
Område Centrum
Byggår 2019
Tillträde 20200101
Objektsnummer 41920734

Beskrivning

Nu ges en unik möjlighet att flytta in i en nybyggd kontorsfastighet på bästa kommunikationsläge. Med Citytunneln runt husknuten och på samma korta avstånd ligger natursköna Pildammsparken. Med garageinfart från Pildammsvägen blir detta ett oslagbart pendlingsläge. Här bjuder vi samtidigt på pulsen och själen i staden. Triangelns köpcentrum ligger på ganska exakt 150 meters avstånd från fastigheten och området har ett rikt utbud av restauranger, shopping, kultur m m. Här blir det lika enkelt att uträtta det enkla vardagsärendet som att ta träningspasset på lunchen. Och samtidigt njuta av inspirerande omgivningar.

Fastigheten får högsta miljöklass och ger stora möjligheter för en bra mix av verksamheter. Inflyttning möjlig 2020-05-01. Det här kontoret sträcker sig över två våningsplan och sammanfogas med möjlighet till interntrappa vilket ger en totalyta på 2 431 kvm. Här ryms 150-180 arbetsplatser i ljusa, moderna lokaler med hög standard. Ytskiktsval, planlösning och anpassningar görs tillsammans med hyresgästen.

Kommunikationer

Station Triangeln ligger cirka 100 meter från Kvarteret Priorn. Här stannar både Pågatågen och Öresundstågen. Går du på här så är du på Malmö Central på mindre än 5 minuter, Kastrup når du på 18 minuter och Köpenhamn inom 30 minuter.

Innerstadsbussar och flygbussar avgår från Rådmansgatan, cirka 100 meter från Kvarteret Priorn.

Parkering

Ett fåtal garageplatser för fastighetens hyresgäster finns i källaren med infart via S:t Johannesgatan.

Triangelgaraget,som ligger cirka 100 meter från Kvarteret Priorn, har infart från Pildammsgata

Service

Triangelns Köpcentrum ligger knappa 100 meter från Abbedissan och här hittar du över 150 butiker och flera restauranger och caféer.


Bilder på lokalen